IT’S NOT A MEMBERSHIP. IT’S A LIFESTYLE

033 553 300 Bulevar Franca Lehara 2 - Alta Shopping Centar Ponedjeljak – petak 06:30 – 22:00 Subota – nedjelja 08:00 – 21:00
Follow Us
Image Alt
  /  Korporativni program

Korporativni program

Činjenica je da su zaposlenici koji redovno vježbaju zdraviji, sretniji i otporniji na bolesti i negativne učinke stresa. Oni ujedno pokazuju višu razinu energije i produktivnosi, te su više fokusirani tokom radnog dana. Aktivan stil života je nepogrješivo sredstvo kojim se smanjuje odsustvovanje sa posla i troškovi liječenja, obezbjedjuje povećanje produktivnosti, gradi pozitivna radna atmosfera, i budi osjećaj pripadnosti timu.
Kompanijama nudimo mogućnost korporativnog članstva za 5 i više osoba.

Opcije plaćanja

Kompanija plaća za zaposlenike članstvo u cijelosti. Račun se isporučuje kompaniji u punom iznosu. (Prednost: Avalon u ovom aranžmanu osigurava najbolju financijsku ponudu.) Kompanija plaća dio članstva. Zaposlenik plaća preostali iznos u cijelosti, kada uzima svoju člansku iskaznicu Zaposlenik plaća puni iznos članstva kada ga ugovori u Avalon-u, a zatim mu kompanija refundira iznos uz predočenje potvrde. Kompanija ne sudjeluje financijski u plaćanju članstava, ali pregovara korporativne cijene i potpisuje ugovor u ime svojih zaposlenika.

Cijena

Kako je način vašeg poslovanja specifičan, tako su i potrebe svakog klijenta specifične. Kako bismo bili sigurni da smo vam ponudili točno ono što vam treba, potrebno je dogovoriti sastanak kako bismo prošli vaše potrebe, želje i mogućnosti. Ujedno, to je idealna prilika da vam pokažemo sve prednosti Avalon Sports & Health Cluba.