IT’S NOT A MEMBERSHIP. IT’S A LIFESTYLE

033 553 300 Bulevar Franca Lehara 2 - Alta Shopping Centar Ponedjeljak – petak 06:30 – 22:00 Subota – nedjelja 08:00 – 21:00
Follow Us
Image Alt
  /  O Nama

AVALON

Avalon Sports and Health Club je savršeno odredište za trening, relaksaciju i zdrav stil života. Savremeno opremljen ambijent, osmišljen kao oaza od svakodnevnih obaveza, nudi jedinstveno iskustvo bavljenja fitnessom, bilo da se radi o grupnim ili individualnim treninzima. Naša misija je inspirisati Vas, pomoći Vam da se osjećate bolje, izgledate bolje i živite bolje. Vrhunska oprema renomiranih svjetskih proizvođača Matrix i Technogym, pružit će vam jedinstveno iskustvo bavljenja fitnessom. Pored samostalnih kardio treninga, Avalon Centar nudi razne vrste grupnih treninga za sve nivoe učesnika. Cilj nam je ponuditi Vam selekciju grupnih časova koja odgovara Vašim potrebama i brzom tempu života. Profesionalni i iskusni treneri pomoći će Vam da ostvarite željene rezultate. Isprobajte naše grupne treninge i zabavite se osjećajući se zdravije i sretnije! Ukoliko preferirate individualni pristup i jedan-na-jedan rad sa osobnim trenerom, Avalon nudi mogućnost posebno planiranog programa fizičke aktivnosti, u skladu sa Vašim ciljevima i sposobnostima.

AVALONVITAMIN BAR

Avalon Sports and Health Club želi da ostanete zdravi, vitalni i puni energije! U ugodnom ambijentu Avalon Vitamin Bara osmislili smo i usavršili našu ponudu tako da Vašem organizmu obezbijedi najbolje hranjive sastojke zajedno sa idealnom mješavinom proteina, minerala, vlakana i antioksidansa. Naši shake-ovi se spravljaju na način da odgovaraju individualnom ukusu i nutricionističkim potrebama, kako bi Vaše tijelo opskrbili onim što mu je potrebno prije, tokom i nakon treninga. U Avalon Vitamin Baru možete se osvježiti i drugim proizvodima poput vrhunske Lavazza kafe, vode i energetskih pića, te uživati uz sportske programe i najnovije magazine.

Galerija