IT’S NOT A MEMBERSHIP. IT’S A LIFESTYLE

033 553 300 Bulevar Franca Lehara 2 - Alta Shopping Centar Ponedjeljak – petak 06:30 – 22:00 Subota – nedjelja 08:00 – 21:00
Follow Us
Image Alt
  /  Personalni Trening

AZUR
KAHRIMAN

01

Azur je magistar kineziologije i bivši nogometaš u FK Željezničar. Objavio je više naučnih i stručnih radova u oblasti transformacionih procesa, kondicijske pripreme sportista, izokinetike i sportske prehrane. Certificirani je personalni trener i ljubitelj motivacione psihologije sa višegodišnjim iskustvom rada sa preko 200 klijenata i nekoliko spotskih timova od kojih izdvajamo hokejašku reprezentaciju BiH. Lider je Avalon tima trenera za fitness i kondicione pripreme, te je fitness trener Avalon Ironman kluba. Specijalizirao se u području kondicione pripreme i dijagnostike psihomotoričkih parametara (FMS, izokinetika, ergospirometrija…). Preferira brzinsko-snažne i treninge izdržljivosti, HIIT, treninge mobilnosti i stabilnosti kao i korektivnu gimnastiku.

JASMIN
ŠTITKOVAC

02

Jasmin je magistar sporta i tjelesnog odgoja. Aktivno se bavi atletikom i bivši je član Atletskog kluba Sarajevo i Atletske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Od 2013. godine se bavi CrossFit treninzima.  Njegovi treninzi su eksplozivni i dinamični te će vam pomoći razviti kondiciju, izdržljivost, koordinaciju pokreta, funkcionalnost i pokretljivost čitave muskulature.  Pored personalnih treninga, Jasmin vodi i grupne Cross Training programe.

Zadovoljstvo mi je i odgovornost voditi vas ka ostvarenju ciljeva koje ste sebi postavili. Znanje i iskustvo koje sam stekao tokom godina kao aktivni sportista je neprocjenjiv alat koji ću koristiti, ne samo da nadmašim vaša očekivanja, ali i da vam pokažem kako može biti ugodan i zabavan put ka ostvarenju ciljeva.

Područje stručnosti: Crossfitness terninzi, atletski treninzi, funkcionalni treninzi snage i izdržljivosti, metaboličkokondicioni treninzi, treninzi mobilnosti i pokretljivosti zglobova.

BELMA
KUKO

03

Belma je magistar ekonomije i dugogodišnji ljubitelj sporta, fitnessa i zdravog stila života. Trinaest godina se aktivno bavila latino-američkim i hip-hop plesovima odakle je proizašla ljubav prema fitnesu. Paralelno sa fakultetskim obrazovanjem, educirala se u oblasti fitnesa kroz brojne radionice i master class treninge. Licencirani je personalni trener (DS Personal Training School), i licencirani Les Mills CX Works i Body Attack instruktor. Uža specijalnost su joj core, kardio i kružni treninzi, kao i treninzi namijenjeni oblikovanju i toniranju mišića. Pored personalnih treninga, u Avalonu vodi i grupne treninge pilatesa i indoor cyclinga.

Fizička aktivnost je neophodna za obavljanje svakodnevnih aktivnosti i smatram da mora biti sastavni dio života svakog pojedinca. U današnjem turbulentnom načinu života, fizička aktivnost je usmjerena na fitnes, te samim tim vremenski jako ograničena. U radu sa svojim klijentima, nastojim im pomoći da poboljšaju funkcionalnost svoga tijela, ojačaju mišiće, poboljšaju kondiciju i podignu svoj fitness level na veću razinu, a samim tim postanu sretni i zadovoljni.

DINO
DURAKOVIĆ

04

HADAN
DURANOVIĆ

05

ANELA
NUAJ

06

Najveća motivacija će vam biti kada se pogledate u ogledalo i budete zadovoljni odrazom koji vidite. Do tada nastupa istrajnost i posvećenost zacrtanim ciljevima. Jer samo ste vi oni koji mogu te ciljeve ostvariti. 

Personalni trening

 • KM 40,00
  1 trening
 • 1 na 1 trening
 • 8 treninga 300 KM

  12 treninga 450 KM

 • KM 55,00
  1 trening
 • 2 na 1 trening
 • 8 treninga 400 KM

  12 treninga 580 KM

 • KM 65,00
  1 trening
 • 3 na 1 trening
 • 8 treninga 480 KM

  12 treninga 700 KM

 • KM 30,00
  poweplate (30min.)
 • poweplate (30min.)
 • 8 treninga 225 KM

  12 treninga 335 KM