IT’S NOT A MEMBERSHIP. IT’S A LIFESTYLE

033 553 300 Bulevar Franca Lehara 2 - Alta Shopping Centar Ponedjeljak – petak 06:30 – 22:00 Subota – nedjelja 08:00 – 21:00
Follow Us
Image Alt
  /  Personalni Trening

EDIN
ŠABANOVIĆ

01

Edin je diplomirani profesor Tjelesnog odgoja i sporta.

Aktivno se bavio košarkom, nakon čega je bio košarkaški trener svih mlađih selekcija, te pomoćni trener seniorske ekipe KK Čelik.

Tokom svog višegodinjeg radnog iskustva kao personalni trener, stekao je i medjunarodni certifikat Licenciranog TRX ST1 instruktora ,certifikat miofascijalne masaže Trigger Point, te je i licencirani LesMills CX WORX instructor.

Posebnu pažnju posvećuje grupnim treninzima, te u okviru Avalon Teama obnaša funkciju koordinatora grupih treninga.

Područje stručnosti: TRX trening, Kettlebell trening, Težinski trening i trening snage, treninzi profesionalnih i madih sportista, funkcionalni treninzi te program mršanja i oblikovanja tijela…

AZUR
KAHRIMAN

02

Azur je magistar kineziologije i bivši nogometaš u FK Željezničar. Objavio je više naučnih i stručnih radova u oblasti transformacionih procesa, kondicijske pripreme sportista, izokinetike i sportske prehrane. Certificirani je personalni trener i ljubitelj motivacione psihologije sa višegodišnjim iskustvom rada sa preko 200 klijenata i nekoliko spotskih timova od kojih izdvajamo hokejašku reprezentaciju BiH. Lider je Avalon tima trenera za fitness i kondicione pripreme, te je fitness trener Avalon Ironman kluba. Specijalizirao se u području kondicione pripreme i dijagnostike psihomotoričkih parametara (FMS, izokinetika, ergospirometrija…). Preferira brzinsko-snažne i treninge izdržljivosti, HIIT, treninge mobilnosti i stabilnosti kao i korektivnu gimnastiku.

JASMIN
ŠTITKOVAC

03

Jasmin je magistar sporta i tjelesnog odgoja. Aktivno se bavi atletikom i bivši je član Atletskog kluba Sarajevo i Atletske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Od 2013. godine se bavi CrossFit treninzima.  Njegovi treninzi su eksplozivni i dinamični te će vam pomoći razviti kondiciju, izdržljivost, koordinaciju pokreta, funkcionalnost i pokretljivost čitave muskulature.  Pored personalnih treninga, Jasmin vodi i grupne Cross Training programe.

Zadovoljstvo mi je i odgovornost voditi vas ka ostvarenju ciljeva koje ste sebi postavili. Znanje i iskustvo koje sam stekao tokom godina kao aktivni sportista je neprocjenjiv alat koji ću koristiti, ne samo da nadmašim vaša očekivanja, ali i da vam pokažem kako može biti ugodan i zabavan put ka ostvarenju ciljeva.

Područje stručnosti: Crossfitness terninzi, atletski treninzi, funkcionalni treninzi snage i izdržljivosti, metaboličkokondicioni treninzi, treninzi mobilnosti i pokretljivosti zglobova.

DAMIR
OMERAŠEVIĆ

04

Damir je profesor sporta i tjelesnog odgoja. Nogometom se bavio dugi niz godina, a od 2014. god je trener sa UEFA B licencom. Damir posjeduje opsežno iskustvo u planiranju, programiranju i provođenju trenažnog procesa za mlade sportiste, osobe koje se oporavljaju od povreda, osobe koje žele na zdrav način skinuti višak kilograma, oblikovati tijelo i stvoriti zdrave navike. Veliki je ljubitelj grupnih treninga visokog intenziteta kao što su Les Mills Body Pump, Indoor Cycling, high/low impact treninzi. Njegovi dinamični treninzi namijenjeni su poboljšanju kondicije, izdržljivosti, koordinacije pokreta, snage, brzine i fleksibilnosti. Posebno uživa u radu sa osobama koje po prvi put odluče prihvatiti se izazova i promijeniti stil života.

 

Nastojim inspirisati klijente na jedan zdraviji i ljepši način života. Trudim se da im približim spoznaju o dobrobitima svakodnevnog vježbanja i brige o svom tijelu i umu. Kao personalni trener, najviše radim vježbe koje jačaju, oblikuju i toniraju cijelo tijelo, a koje su propraćene kardio vježbama. Moji klijenti su osobe svih životnih dobi sa različitim ciljevima. Formula uspjeha je osmišljen plan trenažnog procesa, kontinuitet, disciplina i motivacija. Redovan trening uz predan rad su više nego dovoljni za ostvarenje cilja.

BELMA
KUKO

05

Belma je magistar ekonomije i dugogodišnji ljubitelj sporta, fitnessa i zdravog stila života. Trinaest godina se aktivno bavila latino-američkim i hip-hop plesovima odakle je proizašla ljubav prema fitnesu. Paralelno sa fakultetskim obrazovanjem, educirala se u oblasti fitnesa kroz brojne radionice i master class treninge. Licencirani je personalni trener (DS Personal Training School), i licencirani Les Mills CX Works i Body Attack instruktor. Uža specijalnost su joj core, kardio i kružni treninzi, kao i treninzi namijenjeni oblikovanju i toniranju mišića. Pored personalnih treninga, u Avalonu vodi i grupne treninge pilatesa i indoor cyclinga.

 

Fizička aktivnost je neophodna za obavljanje svakodnevnih aktivnosti i smatram da mora biti sastavni dio života svakog pojedinca. U današnjem turbulentnom načinu života, fizička aktivnost je usmjerena na fitnes, te samim tim vremenski jako ograničena. U radu sa svojim klijentima, nastojim im pomoći da poboljšaju funkcionalnost svoga tijela, ojačaju mišiće, poboljšaju kondiciju i podignu svoj fitness level na veću razinu, a samim tim postanu sretni i zadovoljni.

ŠEJLA
OMERHODŽIĆ

06

Šejla je magistar sporta i tjelesnog odgoja i certificirani trener mobility & stability programa. Svoju usmjerenost je fokusirala na programe rehabilitacije i prevencije od povreda i pomogla brojnim klijentima da poboljšaju funkcionalnost tijela kroz tjelovježbu. Često radi sa klijentima koji se oporavljaju od ozljeda leđa i koljena, kao i sa osobama kojima su potrebne vježbe korektivne gimnastike zbog problema kičmenog stuba.

U radu sa svojim klijentima kreiram siguran, zabavan i učinkovit program treninga koji im omogućava bezbolnu tranziciju iz terapije u fitness, u svakom trenutku vodeći računa o njihovim mogućnostima i trenutnim sposobnostima. Moji treninzi su usmjereni na pomaganje ljudima da poboljšaju svoje sposobnosti za vježbanje, poboljšaju svoje zdravlje, spriječe daljnje ozljede i unaprijede sveukupnu funkcionalnost tijela.

Područje stručnosti: pre i post rehabilitacija, prevencija od ozljeda, poboljšanje mobilnosti i funkcionalnosti.

Personalni trening

 • KM 30,00
  1 trening
 • 1 na 1 trening
 • 8 treninga 225 KM

  12 treninga 335 KM

 • KM 40,00
  1 trening
 • 2 na 1 trening
 • 8 treninga 360 KM

  12 treninga 540 KM

 • KM 50,00
  1 trening
 • 3 na 1 trening
 • 8 treninga 450 KM

  12 treninga 660 KM

 • KM 25,00
  poweplate (30min.)
 • poweplate (30min.)
 • 8 treninga 149 KM

  12 treninga 189 KM