Poslovne članarine

Činjenica je da su zaposlenici koji redovno vježbaju zdraviji, sretniji i otporniji na bolesti i negativne učinke stresa. Oni ujedno pokazuju višu razinu energije i produktivnosi, te su više fokusirani tokom radnog dana.

Aktivan stil života je nepogrješivo sredstvo kojim se smanjuje odsustvovanje sa posla i troškovi liječenja, obezbjedjuje povećanje produktivnosti, gradi pozitivna radna atmosfera, i budi osjećaj pripadnosti timu.

Kompanijama nudimo mogućnost korporativnog članstva za 5 i više osoba.

Opcije plaćanja:

  • Kompanija plaća za zaposlenike članstvo u cijelosti. Račun se isporučuje kompaniji u punom iznosu.
    (Prednost: Avalon u ovom aranžmanu osigurava najbolju financijsku ponudu.)
  • Kompanija plaća dio članstva. Zaposlenik plaća preostali iznos u cijelosti, kada uzima svoju člansku iskaznicu
  • Zaposlenik plaća puni iznos članstva kada ga ugovori u Avalon-u, a zatim mu kompanija refundira iznos uz predočenje potvrde.
  • Kompanija ne sudjeluje financijski u plaćanju članstava, ali pregovara korporativne cijene i potpisuje ugovor u ime svojih zaposlenika.

Cijena
Kako je način vašeg poslovanja specifičan, tako su i potrebe svakog klijenta specifične. Kako bismo bili sigurni da smo vam ponudili točno ono što vam treba, potrebno je dogovoriti sastanak kako bismo prošli vaše potrebe, želje i mogućnosti. Ujedno, to je idealna prilika da vam pokažemo sve prednosti Avalon Sports & Health Cluba.

Happy Town igraonica

Coming soon...

Galerija

Coming soon...