Avalon pilates

Pilates

Ovaj Pilates program je prilagođen vježbačima koji nemaju nikakvo ili imaju veoma malo iskustva sa Pilates metodom vježbanja. Kroz ovaj čas upoznat ćete se sa osnovnim Pilates principima vježbanja i osnovnim Pilates vježbama kroz razne varijacije i modifikacije istih. Čas ispunjen relaksacijom i fluidnošću pokreta,  pomoći će vam da upoznate prave blagodati ove jedinstvene metode vježbanja.

Trening vodi: Amra Kalabušić, certificirani instruktor grupnih programa

Fit Pilates

Fit Pilates je program srednjeg intenziteta prilagođen vježbačima sa iskustvom. Dinamičan, interesantan, uz korištenje raznih rekvizita,  originalne vježbe ćemo učiniti još zahtjevnijim! Izazov je ispred Vas!

Trening vodi: Amra Čengić - Abdulović, certificirani Pilates instruktor

Senior Pilates 50+

Ovaj program je prvenstveno namjenjen populaciji  treće životne dobi! Veliki akcenat daje se na pravilnosti izvođenja vježbi, na mobilnosti kičmenog stuba i lokomotornog aparata u cjelini, jačanju cora i fleksibilnosti u svim zglobovima. Vježbe su niskog intenziteta i isključivo prilagođene problemima sa kojima se žene najčešće susreću u ovoj životnoj dobi (kičmeni deformiteti, spondiloze, diskus hernie, osteoporoza, i sl.). Senior Pilates je pravi izbor za sve one koji i u ovim godinama žele održati svoju vitalnost, osjećati se dobro i živjeti ugodno!

Trening vodi: Amra Čengić - Abdulović, certificirani Pilates instruktor